НАШИ КЛИЕНТИ КОИ ГИ ОДРЖУВАМЕ

Paris

АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

Новиот модерен урбан симбол на Скопје

АДОРА FLATIRON СКОПЈЕ

Маркантен станбено-деловен објект на ул. „Борис Трајковски“ бр. 1 во Скопје, кај Стара Рампа, на границата на Општина Кисела Вода и Општина Центар...

Дознај повеќе
Paris

АДОРА DIAMOND GARDEN

Најголема внатрешна градина во Европа

АДОРА DIAMOND GARDEN

Атрактивен станбено-деловен објект на ул. „Московска“ бр. 17 А, во Тафталиџе, Општина Карпош, Скопје. Објектот кој со 5,5 тони зеленило од природно...

Дознај повеќе